Hoppa till innehåll
Hem » 31 december 07:49, Sammanfattning natt, Jönköpings län

31 december 07:49, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 65 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

00:23 Polisen larmades till en adress i Smålandsstenar i Gislaved med anledning av en brand. Det var förbipasserande som sett en villa som brann. Polis åkte till platsen. Villan var övertänd. En person skadades och fördes till sjukhus. Senare avled personen. Identiteten är inte helt fastställd i detta läge. Händelsen utreds som allmänfarlig vårdslöshet. Brandplatsen spärrades av och en kriminalteknisk undersökning ska genomföras när det är möjligt.

05:10 Polisen larmades till en adress i Nässjö med anledning av ett bråk inomhus. En man ska ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Polis åkte till platsen och mannen greps. Mannen, som är i 25-årsåldern, misstänks för misshandel och olaga hot. Kvinnan var vaken och talbar, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget.

05:59 Polisen larmades till en skola på Brinellgatan i Nässjö med anledning av ett inbrott. Polis åkte till platsen och en misstänkt gärningsperson påträffades i närområdet. Denne greps, det är en man som är i 35-årsåldern. Mannen misstänks för stöld genom inbrott alternativt försök till stöld genom inbrott.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.