Hoppa till innehåll
Hem » 21 december 07:47, Sammanfattning natt, Jönköpings län

21 december 07:47, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 23 ärenden som rör Jönköpings län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23:30 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till riksväg 27 i höjd med Forsheda med anledning av en trafikolycka. Enligt larmet har en personbil kört in i mitträcket. När polisen kommer till platsen kan de konstatera att personbilen hänger på mitträcket. Ingen person skadades i samband med olyckan. Bilen bärgades från platsen. En anmälan om trafikolycka utan misstanken om brott kommer att skrivas.

23:50 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till länsväg 152 i höjd med Skillingaryd med anledning av en trafikolycka. Enligt larmet har en personbil hamnat i diket. Föraren, en man i 20-årsåldern, fördes till sjukhus för kontroll. Han ska inte vara allvarligt skadad. Polisen skriver en anmälan utan misstanke om brott.

00:04 Polisen gjorde på eget initiativ en fordons- och förarkontroll vid Storgatan i Vetlanda.  Vid kontrollen upptäcktes att fordonet var avställt och att föraren, en man i 20-årsåldern, saknar körkort. En anmälan om grov olovlig körning kommer att upprättas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.