Hoppa till innehåll
Hem » 14 december 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

14 december 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:25 Grov skadegörelse genom brand, Borås
Polis och räddningstjänst larmades till Verkstadsgatan i Ramnaslätt i Borås. Flera bilar ska ha satts i brand på adressen och tre bilar ska ha skadats. Polis kunde konstatera att ett staket till fastigheten hade klipps upp och viss bevisning kunde säkras på platsen. En utredning om grov skadegörelse genom brand har inletts.

23:07 Grov misshandel, Göteborg
En restaurangägare blev misshandlad av en gäst på Rambergsvägen 8. Enligt uppgifter till polis ska målsägaren blivit slagen med en flaska i huvudet och då fått en jack i huvudet och eventuellt en lättare hjärnskakning. Ambulans kallades till platsen. Gärningsmannen hade hunnit lämna platsen innan Polis kom dit. Polisen har flera utrednings uppgifter att följa upp i sökandet efter gärningsmannen.   

00:16 Försök till grov misshandel, Borås
Polis kallades till Hedvigsborgsgatan i Borås där ett bråk uppstått mellan två bröder. Bråk uppstod och den en av bröderna ska då enligt uppgifter till polisen ha försökt hugga den andra med kniv, målsägaren ska även fått mottaga slag. En anmälan om försök till grov misshandel, misshandel och övergrepp i rättssak upprättades av polispatrullen. Misstänkt hade flytt platsen innan polis kom till adressen. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.