Hoppa till innehåll
Hem » 07 december 07:56, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07 december 07:56, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23:01 Polisen larmades till Sundbyholm, Eskilstuna, med anledning av en skadegörelse. Enligt larmet ska flera ungdomar ha slagit på en traktor med ett tillhygge. När polisen kom till platsen hölls förhör med vittnen. Efter en sökinsats hittade polisen de misstänkta personerna. Två personer, båda män under 18 år, är misstänkta för olaga hot samt skadegörelse. En av männen är även misstänkt för olovlig körning samt drograttfylla.

01:30 Polisen kontrollerade en bil på eget initiativ, på riksväg 55 i höjd med Salsta, Katrineholm. Vid kontrollen upptäcktes vad som misstänktes vara katalysatorer från andra bilar. Två personer, båda män i 25-årsåldern, greps och anhölls senare misstänkta för stöld.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland