Hoppa till innehåll
Hem » 29 november 07:14, Sammanfattning natt, Skåne län

29 november 07:14, Sammanfattning natt, Skåne län

Helsingborg, Traktörsgatan kl. 01.20: Polis och räddningstjänst skickas till adressen med anledning av brand i fordon. Anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

Malmö, Genarpsgatan kl. 01.29: Polis skickas till en byggarbetsplats på adressen efter att obehöriga personer observerats inne på området. Efter spårning med hund greps två män, 25- respektive 30 år, misstänkta för stöld av kabel.

Lomma, Alnetorget kl. 03.23: Polis skickas till adressen med anlednings av pågående stöld från fordon. Fyra pojkar och män i åldrarna 17-20 år greps misstänkta för stöld av katalysatorer.

Skurups kommun, Landsvägen i Skivarp kl. 05.05: Polis skickas till adressen, dit räddningstjänst och ambulanssjukvård larmats med anledning av brand i villa. Efter vad som just nu är känt är ingen person skadad. Händelsen hanteras primärt som en räddningsinsats, som leds av räddningstjänsten. Polisens främsta uppgift inledningsvis är att biträda räddningstjänsten i dess arbete, därefter om brott i sammanhanget kan misstänkas. Länsväg 101 är delvis avstängd under räddningsinsatsen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus skåne