Hoppa till innehåll
Hem » 25 november 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

25 november 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

01:15 Misshandel, Falköping
Polis larmades om en beväpnad haltandes man som tagit sig in i ett trapphus genom att krossa ett fönster på Sankt Sigfridsgatan i Falköping. På plats kunde polisen konstatera att mannen blivit knivskuren i ena benet och haltade. Mannen misstänks ha blivit misshandlad vid en annan plats men ville inte medverka i utredningen. en anmälan om misshandel, brott mot knivlagen samt skadegörelse upprättades av polispatrull. Mannen vägrade vård och fördes därför inte till sjukhus med ambulans. 

04:29 Stöld inbrott, Göteborg
Polis kallades till Lona Knapes gata i Göteborg med anledning av ett inbrott på ett elektronik företag. Flera okända gärningspersoner ska på plats med hjälp av en truck forcerat företagets lokaler, (en så kallad inkörning). Därefter lämnade två mörka bilar platsen och en polispatrull fick visuell kontakt med fordonen vid Torrekullamotet i Mölndal innan de tappades bort då de höll hög hastighet. Flera polispatruller deltog i eftersökandet av fordonen. 

Polis kan konstatera att det varit inne på det aktuella företaget. Vilket gods som är stulet får en inventering från företaget visa, i ett senare skede. Anmälan om grov stöld är upprättad.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.