Hoppa till innehåll
Hem » 19 november 07:01, Sammanfattning natt, Jämtlands län

19 november 07:01, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Sedan midnatt har en person i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Polisen har utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

01:10 Trafikolycka, Åre
Under natten larmas polisen om en trafikolycka i Mörsil. Enligt initiala uppgifter ska en personbil bland annat ha kört ner en vägskylt och en postlåda. Det finns ingen information om att någon person ska ha skadats. När polisen kommer till platsen finns ingen bilförare kvar. Olycksorsaken ska utredas.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus hela Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *