Hoppa till innehåll
Hem » 31 december 07.47, Sammanfattning natt, Jämtlands län

31 december 07.47, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Sedan midnatt har en person i länet omhändertagits för fylleri, en person har också medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har också tagit upp en anmälan om sexuellt ofredande i krogmiljö där det inte finns någon misstänkt. 

23:12 Framkallande av fara för annan, Berg
Polisen kontaktas gällande raketskjutning från en bil i Bergs kommun. Raketerna ska ha skjutits både mot ett bostadshus men också mot en bilist som ska ha blivit bländad och därför kört i diket. Det finns inga uppgifter om att personskador ska ha uppstått. Polisen har hållit förhör och tagit upp en anmälan om framkallande av fara för annan. Det finns ingen misstänkt i ärendet i nuläget. 

01:19 Brott mot ordningslagen, Östersund
Polisen uppmärksammar en person som kastar en raket vid en mack i Brunflo utanför Östersund. Det finns ingen information om att personskador ska ha uppstått. Polisen tar upp en anmälan om brott mot ordningslagen. Vårdnadshavare kontaktas. 

01:28 Grov misshandel, Östersund
Polisen beordras till centrum med anledning av en misshandel. En skadad person, en ung man, förs till sjukvård. Skadeläget är okänt. En annan man grips misstänkt för grov misshandel. Åklagare beslutar dock senare att släppa honom på fri fot. 

Övrigt: Under natt och morgon har tre viltolyckor inrapporterats till polisen. De inträffade på länsväg 323 Ragunda kommun, på länsväg 662/Odlingsvägen, Huså, Åre kommun samt i Byom, Lit, Östersunds kommun. Inga personskador har uppstått. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.