Hoppa till innehåll
Hem » 07 november 02:30, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

07 november 02:30, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

21:49 – Försök till Rån. Kramfors

En maskerad man försöker med ett vasst föremål tilltvinga sig pengar från en restaurang. Mannen lyckas inte få med sig något från platsen. Polis genomför sökinsats efter mannen med bl.a. hundpatrull. Ingen misstänkt person påträffas. Polis har genomfört utredningsåtgärder på platsen och kommer fortsätta med detta under morgonen. Polis skriver anmälan gällande försök till rån.

00:48 – Försök till stöld genom inbrott. Sundsvall

Polis kallas till en skola med anledning av ett inbrottslarm. På plats konstateras att ett fönster till skolan står öppet och att någon varit in i ett rum. Ingen misstänkt person hittas på platsen. Polis skriver en anmälan.

01:08 – Skadegörelse genom brand. Centrala Kramfors

Räddningstjänst och polis kallas till en adress där två bilar brinner. Räddningstjänst släcker bränderna. Ingen misstänkt person hittas på platsen. Polis skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

01:27 – Grov olovlig körning. Långsele

Polis kontrollerar en personbil där föraren, en kvinna i 30-årsåldern, saknar körkort. Polis skriver anmälan gällande grov olovlig körning och tar bilen i beslag enligt TBL 7§, för att förhindra fortsatt trafikbrottslighet.

02:30 – Lugnt i länet

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.