Hoppa till innehåll
Hem » 13 april 07:05, Sammanfattning natt, Västernorrland län

13 april 07:05, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:03 Skadegörelse, Sundsvall
Polis kallas till en adress på Södermalm i Sundsvall med anledning av misstänkt skadegörelse av ett fönster på en dörr. Polis upprättar anmälan gällande skadegörelse.

00:19 Trafikkontroll, Kramfors
En ordningsbot (böter) gällande hastighetsöverträdelse utfärdas till en förare på riksväg 90 vid Kramfors. Hastigheten uppmättes till 88 kilometer i timmen på en 60-sträcka.

02:11 Försök till rån, Kramfors
Polis får samtal från en person som uppger att han utsatts för ett rånförsök av en okänd man ett par timmar tidigare under natten. Polis håller förhör och en anmälan gällande försök till rån upprättas.

03:14 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Härnösand
Polis anträffar en stulen personbil i Bondsjöstaden i Härnösand. Personen, en man, som kör bilen misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel och grips. En anmälan upprättas gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Den inträffade i Mellberg, Timrå kommun. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med olyckan.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.