Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2022-10-31 08:10:44 31 oktober 08:06, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Uppdaterad 2022-10-31 08:10:44 31 oktober 08:06, Sammanfattning natt, Jönköpings län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Sex personer har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

23.36 Polislarmades med anledning av en misshandel på en adress i Sävsjö. En person, en man i 20-årsåldern, hade blivit misshandlad med slag mot överkroppen. Ambulans kallade till platsen och personen kontrollerades. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande eventuellt skadeläge.
Polisen har upprättat en anmälan gällande misshandel. I nuläget finns ingen misstänkt för brottet.

23.55 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en personbil, parkerad på Trädgårdsgatan i Nässjö. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand.

02.55 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i Korsberga, Vetlanda. Larmet hade tagits emot av väktare som, genom kamerabevakning, sett att minst två personer befunnit sig inne på inhägnat område och lastat gods i en skåpbil. Flera polispatruller beordrades till platsen och till närliggande område. När polis kom fram fanns inga misstänkta personer eller fordon kvar.
Det är i nuläget oklart exakt vad som har stulits men bland det stulna godset ska finnas elcyklar, motorsågar och kikare.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.