Hem » 28 oktober 07:49, Sammanfattning natt, Jönköpings län

28 oktober 07:49, Sammanfattning natt, Jönköpings län

07.09 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Två personer har gripits för brott, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

01.22 polisen fick ett SOS-larm till polien om brand i byggnad på Östra Storgatan i Jönköping. Det visade sig vara matlagning som förorsakat rökutvecklingen. Det finns ingen misstanke om brott.

02.16 polisen fick uppgifter som tydde på att en misshandel kunde ha skett i en bostad i Nässjö. Polisen åkte till platsen för att utreda om något brott hade inträffat. Inne i en bostad anträffade polisen en kvinna och en man som har en relation. Kvinnan hade tydliga tecken på misshandel och en utredning om grov misshandel påbörjades. Kvinnan fördes till sjukhus med en ambulans som kallats till platsen. Hon hade sårskador men var vaken och talbar då hon lämnade bostaden. Mannen, som är i 55-årsåldern blev misstänkt för grov misshandel och han fördes till polisstationen där han kommer att förhöras efter tillnyktring. Han är vi 07.30-tiden fortfarande gripen.

02.38 polisen fick samtal om att en bil på Österängen i Jönköping hade utsatts för stöld av katalysatorn. Polisen åkte till platsen för att undersöka och till andra platsen för att spana efter misstänkta. POlisen har dock inte hittat några misstänkt. En utredning om stöld har påbörjats.

02.49 polisen fick samtal om att en person kunde ha utsatts för misshandel i en bostad på Brunnsgatan i Jönköping. En polispatrull åkte till platsen för att utreda vad som hänt. Polisen påbörjade en utredning om misshandel och en misstänkt man kunde gripas på platsen. Han fördes till polisstationen där han ska förhöras och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen. Den drabbade kvinnans skadeläge är oklart.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

lisen åkte till platsen för att utreda vad som inträffat. Polisen träffade på en kvinna som har utsatts för misshandel och en utredning om grov misshandel i relation. En man som kvinnan har en relation med, i 55-årsåldern

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *