Hoppa till innehåll
Hem » 22 oktober 07:52, Sammanfattning natt, Västerbottens län

22 oktober 07:52, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Sedan midnatt har tre personer i länet omhändertagits för fylleri. Polisen har utfört flertalet kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon misstanke om brott. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:03 Narkotikabrott, Robertsfors
Polisen kontaktas angående en fest med minderåriga deltagare i Robertsfors kommun. Polisen åker dit. Ungdom/ungdomar från festen medtas för provtagning efter misstanke om narkotikabrott genom eget bruk. Vårdnadshavare kontaktas. 

00:14 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till en festlokal i Umeå med anledning av en misshandel. En ung man förs till sjukvård med oklara skador efter att han ska ha blivit misshandlad. Polisen tar upp en anmälan. 

00:47 Förargelseväckande beteende, Skellefteå
Polisen utfärdar ordningsbot till en man som urinerat offentligt på Kanalgatan i centrum.

02:24 Misshandel, Skellefteå
Polisen beordras till en snabbmatsrestaurang i centrum med anledning av ett bråk. När polisen kommer till platsen framkommer att det har varit fler bråk där. I ett av dem misstänks två unga män ha misshandlat varandra. Anmälningar upprättas. Det finns ingen uppgift om eventuella vårdbehov.

02:36 Stöld, Skellefteå
Polisen beordras till en restaurang i centrum. Väktare ska ha envarsgripit en man som ska ha tagit sig in på den stängda restaurangen och tillgripit kläder. Mannen omhändertas för fylleri och anmälan upprättas gällande olaga intrång och stöld. 

05:45 Inbrottsförsök, Umeå
Polisen beordras till ett bostadshus Väst på stan i Umeå där boende ska ha vaknat av att en person försökte ta sig in genom ett fönster. Personen ska därefter ha lämnat platsen. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om försök till inbrott. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.