Hoppa till innehåll
Hem » 11 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

11 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23.46 Lilla Edet, trafikolycka
På E45 i norrgående riktning i höjd med Balsared inträffar en singelolycka och bilen voltar. Fyra personer i bilen, varav tre körs till NÄL och en flygs med helikopter till Sahlgrenska sjukhuset. En person är allvarligt skadad. Trafiken stängs av helt i båda riktningarna under tiden räddningstjänsten och ambulansen arbetar på platsen. Polisen skriver en anmälan misstänkt drograttfylleri och vårdslöshet i trafik, bilen tas i beslag.

00.36 Göteborg, rån
En man i 40-årsåldern ringer polisen och uppger att han blivit rånad av en ensam maskerad man mellan Korsvägen och Scandinavium. Rånaren ska tilltvingad sig mannens plånbok under hot. Ingen misstänkt gripen.

01.16 Trollhättan, räddningsinsats
Mellan Oskarsbron och Strömkarlsbron är det en man som ligger i vattnet och han blir hjälpt upp av tre personer och räddningstjänsten. Ingen misstanke om brott.

01.55 Svenljunga, stöld/inbrott
Polisen stoppar en bil vid Bratteborg som varit synlig vid en parkering vid Rydins Väg i centrala Svenljunga där det varit inbrott i en parkerad bil. Målsägaren uppger att han blivit av med en bilstereo. I bilen som stoppades vid Bratteborg anträffas den stulna stereon och en misstänkt stulen elsparkcykel som tas i beslag. I bilen färdades två män som identifierades och hördes på platsen misstänkta för stöld alternativt häleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.