Hem » 28 december 06:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

28 december 06:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:09, stöld ur motorfordon, Göteborg
En patrull blir invinkad på Magasinsgatan av en man. Mannen har haft inbrott i sin bil. Patrullen skriver en anmälan om stöld. Inga uppgifter om vad som har blivit stulet. Ingen misstänkt eller gripen.

00:52, trafikolycka, Uddevalla
Vi får larm om att tre bilar har kolliderat på riksväg 44 vid Herrestad. Enligt uppgift har föraren av en personbil fått sladd och kört in i ett mitträcke. I samband med detta har sedan förarna av ytterligare två fordon kolliderat. Föraren i det första fordonet smiter från platsen. Två personer i ett av de bakomvarande fordonen förs till sjukhus i ambulans, med bland annat nacksmärtor. En anmälan om smitning från trafikolycka är upprättad.

02:40, skadegörelse, Göteborg
Vi får larm om att två gärningspersoner har svetsat sig genom en port på ett däcklager. Gärningspersonerna ska enligt uppgift anlänt i ett fordon. Väktare och polis larmas till platsen. En patrull söker genom byggnaden utan att hitta några gärningspersoner. Undre delen av en dörr till företagen är uppsågad eller uppsvetsad. Oklart om något är stulet. En patrull skriver en anmälan om skadegörelse samt olaga intrång. Ingen misstänkt eller gripen.

02:42, brand, Borås
Vi får larm om en brand på Blånargränd. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Ska enligt uppgift vara en fullt utvecklad brand. Räddningstjänsten släcker branden. Inga personskador enligt uppgift. En patrull skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

03:36, rattfylleri, Göteborg
En patrull kontrollerar en förare på en bensinmack på Lergöksgatan. Föraren tas med för kontroll misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.