Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2022-09-12 06:40:08 12 september 06:02, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Uppdaterad 2022-09-12 06:40:08 12 september 06:02, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19.50 Viltolycka, Stora Skolgatan, Herrljunga. Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till platsen, där en mopedist, en pojke, kolliderat med ett rådjur. Pojken förs vaken och talbar med ambulans till sjukhus. 

20.26 Grovt olovlig körning, Hamngatan, Vänersborg. Polispatrull stannar en personbilf för kontroll där föraren, en man, sedan tidigare inte har någon behörighet att köra bil. Han är nu misstänkt för grov olovlig körning. 

20.51 Rattfylleri, Mariesjö, Skövde. Polispatrull stannar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan.  Föraren tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri genom eget bruk.

21.10 Sjöfylleri, Smögen. Polis skickas till Kungshamn, där en båtföraren misstänks vara berusad och kört på en brygga. Båtföraren, en man, blåser positivt för alkohol och tas med för provtagning misstänkt för grovt sjöfylleri.

21.22 Rån, järnvägsstationen, Herrljunga. En flicka i 18-års åldern uppger att hon blivit rånad på sin mobiltelefon i samband med att hon klivit av tåget. Polis möter upp henne, och tar uppgifter till en anmälan gällande rån. Det finns ingen misstänkt. 

00.33 Brand, Backgårdsgatan, Vårgårda. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen efter larm om brand i källare till ett bostadshus. Trappuppgången utryms, och branden släcks. Källaren är avspärrad i väntan på en teknisk undersökning för att klargöra brandorsak. Ingen person har fått några skador i samband med branden. 

04.16 Brand, Hassselbackevägen, Stenungsund. Polis och räddningstjänst larmas till platsen där flera bilar brinner. Räddningstjänst släcker branden. Två bilar har brunnit ut helt och två bilar fått brandskador. Anmälan skadegörelse genom brand skrivs. Det finns ingen misstänkt. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.