Hoppa till innehåll
Hem » 05 september 22:09, Rattfylleri, Stockholms län

05 september 22:09, Rattfylleri, Stockholms län

5/9 kl 22:09 Vid en fordonsstopp grips en man och en kvinna i 25-årsåldern på Torsgatan i Stockholm. Föraren misstänks för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Passageraren för narkotikabrott eget bruk.

6/9 kl 00:18 Stoppar en patrull en bilförare på Maglungskopplet i Hagsätra. Föraren saknar både körkort och annnan id-handling och var under natten fortfarande oidentifierad. Föraren misstänks ha kört narkotikapåverkad.

6/9 kl 00:34 uppstår ett förföljande på E4 i södergående riktning söder om Södertälje när en bilförare inte stannar trots stopptecken från patrullen. Föraren lämnar E4 vid Saltskog och kör i riktning mot Hovsjö. På Gröndalsvägen kör föraren in i en sten och fyra personer springer från bilen. En man i 20-årsåldern fångas in men de andra försvinner och hittas inte trots sökande med bland annat helikopter. Mannen som infångats blir misstänkt för olovligt brukande och ringa narkotikabrott. 

6/9 kl 03:53 stannar polisen en personbil på Karlbergsvägen. Föraren är en man i 20-årsåldern som misstänks ha kört narkotikapåverkad. Han blir även misstänkt för narkotikabrott innehav. Passageraren är en man i övre tonåren (under 18 år) som blir misstänkt för narkotikabrott innehav. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.