Hoppa till innehåll
Hem » 22 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19:03, tillgrepp av fortskaffningsmedel, Borås
Vi får in ett samtal om att en person ser sin stulna bil röra sig på en GPS. Bilen stals dagen innan och är nu i rörelse mellan Brämhult och Fristad. Den rör sig vidare längs E20 mot Alingsås. En patrull får stopp på bilen. Tre personer i bilen grips misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Föraren misstänks dessutom för grov olovlig körning samt drograttfylleri.

02:18, mordbrand, Ale
Vi får in ett larm om röklukt i en lägenhet på Skolstigen. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Det är en fullt utvecklad brand i en lägenhet. Ett antal boende på adressen evakueras av räddningstjänsten. En person grips på plats misstänkt för att ha orsakat branden. Gärningspersonen förs samtidigt till sjukhus för kontroll. En anmälan om mordbrand är upprättad. I övrigt inga uppgifter om personskador.

04:13, mordbrand, Göteborg
Vi får larm om en brand på Södra Dragspelsgatan. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Det brinner i ett av rummen och räddningstjänsten släcker elden. En person anträffas i lägenheten. Han är vaken och talbar. Mannen förs till sjukhus i ambulans och grips samtidigt misstänkt för mordbrand. I övrigt inga uppgifter om personskador.

05:02, rån, Göteborg
Två gärningspersoner på en moped stjäl en väska från en taxi på en bensinmack vid Skattegårdsvägen. Enligt uppgift har de knackat på rutan, hotat föraren med kniv och tilltvingat sig väskan. De lämnar i riktning mot Grevegården. Polis larmas till platsen. De söker i området, men utan att anträffa någon gärningsperson. En anmälan om rån är upprättad. Inga uppgifter om fysiska skador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.