Hoppa till innehåll
Hem » 09 augusti 07:26, Sammanfattning natt, Västerbottens län

09 augusti 07:26, Sammanfattning natt, Västerbottens län

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:26 Skadegörelse genom brand, Skellefteå
Polis beordras till en idrottsplats på Anderstorp med anledning av en skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt anträffas. En anmälan upprättas.

00:03 Knivlagen, Skellefteå
Polis beordras till Byske med anledning av att uppgifter om en man med kniv. Mannen anträffas och kniven tas i beslag. En anmälan om brott mot knivlagen upprättas.

00:47 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Skellefteå
Polis ska stoppa och kontrollera en bil på Sunnanå i Skellefteå, men föraren stannar inte. Enligt initiala uppgifter har bilen körts in i ett staket. Bilen anträffas, men ingen förare. En anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel och smitning från olycksplats ska upprättas.

05:32 Stöld/inbrott, Skellefteå
Polis beordras till Skelleftehamn efter larm om inbrott på en restaurang. Ingen misstänkt anträffas. Det utförs dokumentation och en anmälan ska upprättas.

En viltolycka i trakten av Flurkmark, Umeå kommun, har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.