Hoppa till innehåll
Hem » 07 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

07 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.35 Vänersborg, våldsamt motstånd.
En patrull får information om två kraftigt berusade personer på Östergatan varför de åker dit för en kontroll. Kvinnan ligger i en buske och en man står intill på trottoaren ostadigt. När patrullen börjar prata med dem börjar mannen stöka varför man får spraya honom för att han skall lugna ner sig. Kvinnan hjälps hem till några bekanta medan mannen får följa med till stationen för att sova ruset av sig samt höras om våldsamt motstånd.

22.45 Göteborg, narkotikabrott.
En ordningsvakt har gripit en man som har misstänkt narkotika på sig varför polis larmas till platsen. Mannen är misstänkt för innehav och patrullen tar narkotikan i beslag, en anmälan skrivs.

00.07 Göteborg, brott mot knivlagen.
En man kontrolleras på Hellstedsgatan och det visar sig att han har en kniv på sig som patrullen tar i beslag. Förhör hålls på platsen och mannen kan sedan lämna för att bege sig hem, en anmälan samt förhör har upprättats.

00.22 Göteborg, inbrottsstöld m.m.
En person tar sig in i en bostad i området Brämaregården genom att krossa en ruta. Patrull till platsen som får tag i mannen som säger att han bor på adressen. När patrull ringer till lägenhetsinnehavaren så har han inte rätt att vara där. Mannen grips då han är misstänkt för inbrottsstöld, vapenbrott då man hittat ammunition på honom samt narkotikabrott eget bruk.

03.19 Göteborg, personrån.
En patrull träffar på en man på Folkungagatan som blöder från ansiktet. Han berättar att han blivit rånad på sin mobiltelefon på Heden för ca 20 min sedan. En okänd person på en el-spark cykel misshandlar och rånar honom. Patrullen hjälper mannen till Sahlgrenska för omplåstring, en anmälan skrivs.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.