Hoppa till innehåll
Hem » 24 juni 12:31, Stöld/inbrott, Vaggeryd

24 juni 12:31, Stöld/inbrott, Vaggeryd

09:40 Polisen fick vetskap om ett inbrott i ett fritidshus som ligger i de norra delarna av Hjortsjön. Exakt vad som stulits är inte preciserat i nuläget. En polispatrull åkte till platsen och en anmälan om stöld upprättades. Det finns ingen misstänkt för brottet.

I samband med arbetet med den ovanstående händelsen fick polispatrullen vetskap om ytterligare ett inbrott som inträffat i närområdet. Det hade varit inbrott i ett boningshus. Batterier till solcellspanel saknades. Händelsen rubriceras som stöld, det finns ingen misstänkt för brottet.

Fler stugor i närområdet kan vara drabbade av inbrott. Lokala brottsplatsundersökare (Lokus) ska till närområdet för att arbeta.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.