Hoppa till innehåll
Hem » 22 juni 08:17, Sammanfattning natt, Jönköpings län

22 juni 08:17, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:37 Polisen fick vetskap om ett inbrott i en kiosk tillhörande en föreningslokal på John Erikssonsgatan i Jönköping. Minst ett fönster var uppbrutet. Vad som stulits är inte preciserat. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt.

03:04 Polisen larmades till en adress i Kållerstad i Gislaveds kommun, detta med anledning av ett inbrott i ett fritidshus. Personen som larmade polisen hade noterat ett misstänkt inbrott och sedan sett en bil lämna tomten. Personen körde efter men tappade visuell kontakt med bilen. Flera polispatruller involverades i ärendet men ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, vad som stulits är inte preciserat i nuläget. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.