Hoppa till innehåll
Hem » 24 juni 07:55, Sammanfattning natt, Östergötlands län

24 juni 07:55, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 80 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:27 Polisen fick flera samtal av personer som hört höga smällar i Johannelund samt i närområdet i Linköping. Flera polispatruller involverades i ärendet. Senare fick poliserna information om att ljuden ska ha kommit från bilar och fyrverkeripjäser. Poliserna lämnade området utan vidare åtgärd.

02:15 Polisen larmades till Himnavägen i Linköpings kommun med anledning av en brand. Det var en mindre förrådsbyggnad som brann. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand. Ingen person ska ha skadats i samband med detta.

04:05 Polisen larmades till en adress i Ektorp i Norrköping. 3-4 gärningspersoner ska ha tagit sig in i en bostad och misshandlat en man som är i 20-årsåldern. I samband med detta ska minst ett tillhygge ha använts. Sedan ska gärningspersonerna ha lämnat platsen. Mannen var vaken och talbar men fördes till sjukhus. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Händelsen rubriceras som grov misshandel och grovt hemfridsbrott, det finns ingen misstänkt i nuläget.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Information om polisens pressnummer idag fredag 24 juni

Efter klockan 15:00 finns det ingen presstalesperson i tjänst. Frågor från media besvaras då av vakthavande befäl i mån av tid.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.