Hoppa till innehåll
Hem » 21 juni 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

21 juni 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

04:12 Älg, Göteborg
Polis kontaktades av flera inringare om en älg som sprungit omkring i central Göteborg under natten. Älgen observerades först vid  E6 i Örgryte/Ullevimotet och den dök senare upp vid Hagakyrkan. Lite senare tog sig älgen till Viktoriabron och hoppade där i vattnet, en stund senare tog den sig upp märkbart stressad och tog sig via Sprängkullsgatan till Slottskogen. Älgen är nu i Slottskogen där den återhämtar sig. Polisen och en jägare har älgen under uppsikt i fall de skulle vakna till och ta sig ut i morgon trafiken. 

04:29 Trafikolycka vilt, Dals-Ed
En man som kolliderat med en älg vid Tavlan i Dals-Ed kontaktade polisen. Mannen ska ha klarat sig utan skador dock förstördes bilen och älgen flydde till skogs. En eftersöksjägare kallades in för att avliva djuret. 

05:20 Brand, Göteborg
Räddningstjänst och Polis kallades till Långströmsgatan med anledning av en brand i en bil som stod parkerad i garage. På plats kunde konstateras att det var byggnaden som brann. I byggnaden verkar det vara tre fordon som brunnit i nuläget. Polis och räddningstjänst fortsätter med släckningsarbetet på platsen.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.