Hem » 18 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

18 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Polisen har haft väldigt mycket att göra och precis som föregående natt har det mest handlat om fylla och bråk.

22.17 Lysekil, grovt olaga hot
Enligt flera inringare går en man omkring och siktar mot personer och bilar med ett gevär. Han försvinner sen in i en bostad. Polisen gör en husrannsakan och kan gripa mannen som är i 25-årsåldern. Vid husrannsakan hittas ett soft airgun liknande en AK47 samt en luftpistol. Dessa tas i beslag och en anmälan om grovt olaga hot skrivs.

02.28 Göteborg, rån
På Linnéplatsen har en en man i 20-årsåldern blivit rånad på en hoodie samt en väska med en dator i. Två män hotade honom verbalt men hade inga vapen synliga. De försvann sen in i Slottskogen. Polisen har sökt i området utan resultat. En anmälan om rån har upprättats.

02.40 Göteborg, rån
På Vallgatan har en man i 30-årsåldern blivit rånad på sin halskedja. En kille sparkade till honom så han föll till marken och slog i bakhuvudet. Därefter tog han halskedjan och sprang från platsen. Anmälan om rån men ingen gripen.

04.48 Göteborg, misshandel
Från Bellevue kommer samtal om att det ska vara ett större bråk på en fest med flera personer inblandade. När polis kommer till platsen har allt lugnat ner sig men en man i 20-årsåldern anträffas blodig. Han ska ha misshandlats av en annan man i 20-årsåldern som också fanns kvar på festen. Flera vittnen hörs på platsen och mannen grips misstänkt för misshandel. Inga uppgifter om sjukhusvård för den skadade mannen.

Misshandel i relation, Polisområde Skaraborg
Under natten har en kvinna slagit en flaska i huvudet på sin man. Mannen ska inte behövt åka till sjukhus för sina skador. Kvinnan gripen av polis och efter förhör anhållen av åklagare misstänkt för misshandel.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *