Hoppa till innehåll
Hem » 16 juni 07:46, Sammanfattning natt, Värmlands län

16 juni 07:46, Sammanfattning natt, Värmlands län

Misshandel, Karlstad kl. 22.58

En man i 20-årsåldern har blivit misshandlad i Tingvallastaden. En för målsäganden okänd man har kommit fram till honom och av någon anledning har det blivit någon form av bråk och den okända mannen skadar målsäganden med en trasig flaska. Målsäganden får skador på handen/armen och blir körd till sjukhus, av en polispatrull, för vård. Polisen har varit på platsen med flera patruller och man har sökt i området med bland annat hund. Man har inte hittat någon misstänkt person. Man skriver en anmälan om grov misshandel. 

Rattfylleri, Arvika kl. 23.24

Polisen får ett tips om att en person är påverkad och är ute och kör bil i Jössefors. Polisen har stoppat aktuellt fordon och föraren, en man i 30-årsåldern, blir misstänkt för rattfylleri. 

Stöld, Karlstad kl. 00.29

Det har varit en stöld av drivmedel från en skogsmaskin i Vallargärdet. Polisen har varit på platsen men hittade ingen misstänkt person. Något senare under natten stoppar man en skåpbil på E18 i höjd med Klaramotet och det fanns utrustning för slangning samt dunkar med drivmedel i fordonet. Föraren av bilen, en man i 35-årsåldern, blir gripen som misstänkt för stöld av drivmedel och man kopplar ihop mannen med den tidigare stölden i Vallargärdet. Efter förhör med mannen beslutade en åklagare att mannen skulle bli anhållen. Han är förutom stölden även misstänkt för olovlig körning.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat 9 viltolyckor. Ingen person blev skadad i samband med olyckorna.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.