Hoppa till innehåll
Hem » 12 juni 07:23, Sammanfattning natt, Norrbottens län

12 juni 07:23, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Klockan 00-07, sju personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för hot mot tjänsteman, och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:24 Misshandel, Luleå
Polis beordras till Innerstaden med anledning av misshandel där en person uppger sig blivit slagen av okänd person utanför en restaurang. En anmälan tas upp.

02:50 Skadegörelse, Luleå
Polis beordras till en adress i Luleå med anledning av misstänkt inbrott. En anmälan om misstänkt skadegörelse upprättas då en fönsterruta till en lägenhet är krossad. 

04:00 Rattfylleri, Piteå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Piteå. Föraren, en man i 40-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

En viltolycka på riksväg 94 vid Klöverträsk, Luleå kommun, har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Sammanfattning av polisens arbete i samband med festival i Jokkmokk:

Polis som arbetade i Jokkmokk beskriver kvällen som lugn överlag, men att det var hög berusningsgrad. Fyra personer omhändertogs med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och några personer avvisades.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.