Hoppa till innehåll
Hem » 11 juni 07:27, Sammanfattning natt, Jämtlands län

11 juni 07:27, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Åtta personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för skadegörelse, och en  person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:01 Stöld/inbrott, Östersund
Polis beordras till Östersund centrum med anledning av inbrott i förråd. Förhör hålls med vittnen och en brottsplatsundersökning utförs. En anmälan ska upprättas.

23:41 Narkotikabrott, Östesund
Polis kontrollerar två män, som är i 25-30-årsåldern, i Östersund. De misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav i överlåtelsesyfte. Polis griper dem och åklagare beslutar därefter att anhålla dem.

01:41 Misshandel, Östersund
Polis beordras till Östersund centrum med anledning av att en man blivit misshandlad. Det finns ingen misstänkt på plats. En anmälan ska upprättas.

04:52 Trafikkontroll, Östersund
På E14/E45 vid Odenskogs industriområde blåste 14 förare i polisens sållningsinstrument och samtliga var nyktra, utan anmärkningar. En ordningsbot (böter) utfärdades med anledning av att bilbälte inte användes.

En viltolycka på länsväg 344 vid Skyttmon, Ragunda kommun, har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.