Hoppa till innehåll
Hem » 09 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

09 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00.11 Uddevalla, rattfylleri
På riksväg 44 vid Torpmotet stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 30-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han tas med för provtagning och rapporteras för rattfylleri.

01.11 Åmål, inbrott i garage
Någon har tagit sig in i ett garage i Långerud genom att bryta upp en dörr. Man har stoppat en hel del elverktyg i en sopsäck som man dock har tappat på utsidan sedan grannar gett sig till känna. En eller två personer sprang från platsen ut i skogen. Polis har sökt med bland annat hund men ingen har gripits. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

01.24 Göteborg, skadegörelse m.m.
Vid Holländareplatsen ser ett vittne hur tre män klottrar på en vägg. När polisen kommer till platsen kan man snabbt hitta männen som är mellan 30-40 år. De identifieras och misstänks för skadegörelse samt eget bruk av narkotika.

04.58 Falköping, brand
Från Hjelmarsörsgatan inkommer larm om ett rökfyllt trapphus. Ambulans, räddningstjänst samt polis åker till platsen. Rökdykare lokaliserar branden till ett förråd i källaren och kan snabbt släcka. Inga personskador. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.