Hoppa till innehåll
Hem » 08 juni 06:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

08 juni 06:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Händelser i urval:

01.15 Polisen fick samtal om en man som slog sönder flera fönster. Detta var på Drottninggatan i Eskilstuna. Polis åkte till platsen och fick tag i en man. Det visade sig vara åtta trasiga fönsterrutor på olika lokaler. Mannen blev omhändertagen för tillnyktring och misstänkt för skadegörelse och ringa narkotikabrott eget bruk.

01.35 En polispatrull stoppade en bilist på Prinsgatan i Katrineholm. Föraren verkade vara drogpåverkad och blev misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk, samt grov olovlig körning. Polisen fattade beslut om att beslagta bilen för att förhindra fortsatt brottslighet. Mannen som körde är i 20-årsåldern.

03.50 Det kom larm om en brinnande bil på länsväg 900 nära Barva, Eskilstuna kommun. Räddningstjänst och polis kom dit. Bilen blev helt utbrunnen. Polisen misstänker att branden var anlagd och skrev en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Under onsdagen är samtliga presstalespersoner på möte mellan ca 9.30 och 15, vilket innebär att pressnumret bemannas av befälen på ledningscentralen, i mån av tid.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland