Hem » 30 juli 08:14, Sammanfattning natt, Södermanlands län

30 juli 08:14, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07.19 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, fem  har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fyra har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.43 en inringare ringde till polisen och berättade om några personer i stadsdelen Nyfors i Eskilstuna. Personerna verkade intresserade av cyklar och inringaren trodde att de hade för avsikt att stjäla cyklar. Polisen åkte till platsen och träffade på tre personer som kontrollerades. En man i 20-årsåldern blev misstänkt förstöld av cykel, ringa narkotikabrott genom eget bruk och fick följa med för provtagning och förhör. En man i övre tonåren blev misstänkt för stöld av cykel. Han lämnades över till vårdnadshavare. Den tredje, en man i 20-årsåldern blev också misstänkt för stöld av cykel.  En misstänkt stulen cykel, en väska och en bultsax har tagits i beslag.  

02.15 en polispatrull träffade på en misstänkt påverkad man i 25-årsåldern på skeppsbron i Nyköping. Han fick följa med för provtagning, förhör och tillnyktring.

05.39 polisen fick samtal om bråk på Fristadstorget i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och träffade på tre personer på en viss angiven plats. Två av dessa är män, i 40-årsåldern. Uppgifter framkom om att en av männen hade misshandlat den tredje personen på platsen, en kvinna i 30-årsåldern. Den andra 40-åringen blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav och båda två lades in för tillnyktring. Kvinnan ska ha fått knytnävsslag i bröstet och fick ont men behövde inte akutsjukvård.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *