Hoppa till innehåll
Hem » 07 juni 06:44, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07 juni 06:44, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon!

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 60 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:35 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Hamngatan i Eskilstuna. Föraren, en man i 25-årsåldern, saknar körkort. Han misstänks för grov olovlig körning.

03:07 Polisen larmades till en lägenhet i de södra delarna av Eskilstuna med anledning av ett bråk inomhus. Flera polispatruller åkte till platsen. En kvinna misstänks för att ha misshandlat en man, de är inte obekanta med varandra. Kvinnan greps misstänkt för misshandel. Mannen var inte i behov av akut sjukvård. I samband med att kvinnan skulle sätta sig i polisbilen blev hon våldsam och polispatrull använde då handfängsel. Kvinnan är i 40-årsåldern och mannen är i 35-årsåldern.

04:43 En polispatrull kontrollerade en bilist på Västerleden i Eskilstuna. Bilisten, en man i 25-årsåldern, visade tecken på alkoholpåverkan. Han misstänks för rattfylleri och fick följa med för provtagning.

05:18 En polispatrull utförde en trafikkontroll på E4 vid trafikplats 132 Kungsladugården i Nyköping. En förare uppmättes att köra i 143 kilometer i timmen på en 110-sträcka. Föraren fick böter på 3 600 kronor och körkortet omhändertogs. Föraren är en man i 55-årsåldern.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland