Hoppa till innehåll
Hem » 25 maj 06:43, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

25 maj 06:43, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:42, rån, Borås
En man är inne i en butik på Österlånggatan och försöker stjäla kontanter, lotter och cigaretter. Inga uppgifter om tillhyggen. Personalen försöker ta tillbaka pengarna och i samband med det uppstår det tumult. Mannen lämnar platsen och tappar samtidigt en väska med kontanter. Han ska enligt uppgift däremot fått med sig lotter och cigaretter. Inga uppgifter om allvarliga skador eller behov av ambulans. En anmälan om rån är upprättad.

22:55, brand, Göteborg
Vi får larm om brand i ett garage med ett flertal bilar. Räddningstjänst och polis åker till platsen. En bil har enligt uppgift brunnit. Inga personskador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

00:56, brand, Svenljunga
Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till en bostad i Roasjö med anledning av en brand. Enligt uppgift har branden startat i en bastu på altanen. De boende lyckades själv släcka branden. Inga uppgifter om personskador. En patrull har skrivit en anmälan om brand utan misstanke om brott.

01:58, försök till rån, Göteborg
En man kommer åkande på en elsparkcykel vid Backaplan och blir puttad av två maskerade personer, så att han ramlar omkull. Oklart om han har blivit av med något. Inga uppgifter om allvarligare skador eller ambulansbehov. En patrull larmas till platsen och skriver en anmälan om försök till rån.

03:44, stöld/inbrott, Göteborg
Vi får larm om en person som har brutit sig in i ett källarutrymme på Rubelsgatan. Polis åker till platsen och söker med bland annat hund. En person säkras på plats och omhändertas för kontroll misstänkt för försök till stöld samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.