Hoppa till innehåll
Hem » 29 mars 07:13, Sammanfattning natt, Södermanlands län

29 mars 07:13, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanland. Två personer har gripits. En har frihetsberövats för påverkan av narkotika.

22:00 Polisen fick larm om att en person hade hotats med ett vapenliknande föremål på Västra Åsgatan i Nyfors och åkte dit med flera resurser. Ingen person hade skadats vid händelsen. Lite senare inkom ett larm om misstänkt skottlossning vid Centralstationen i Eskilstuna. Polisen kunde säkra vissa spår men fann varken gärningsmän eller någon skadad person.

I samband med att polisen sökte efter gärningsmän kontrollerades en man i 35-årsåldern centralt i Eskilstuna. Det visade sig att han förvarade ett vapen i en väska han bar på. Han greps och anhölls senare för grovt vapenbrott.

Lite senare, vid 23:15-tiden, greps ytterligare en man i 20-årsåldern. Han är också anhållen misstänkt för grovt vapenbrott.

Polisen kommer under dagen att arbeta vidare med dessa händelser och deras eventuella kopplingar till varandra och annan tidigare brottslighet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland