Hoppa till innehåll
Hem » 22 mars 18:21, Trafikbrott, Eskilstuna

22 mars 18:21, Trafikbrott, Eskilstuna

13.36 tre polispatruller påbörjade en trafikontroll på E20 vid Svista, Eskilstuna. 

13.58 polisens regionledningscentral fick samtal från kollegorna i polisregion Bergslagen om att en person, som verkade påverkad och även kunde misstänkas för stöld i butik hade kört bil i riktning mot Eskilstuna.

16.08 en polispatrull rapporterar att de iakttar den aktuella bilen som kör på E20 i riktning mot Eskilstuna. Polispatrullen ger signaler till bilisten om att stanna men föraren väljer att köra vidare. Bilföraren kör i hög hastighet på E20 österut.

16.12 polispatrullen har lyckats stoppa bilisten.

16.21 Bilföraren, en man i 45-årsåldern misstänks för grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik, drograttfylleri och ej stannat på polisens stopptecken. Polisen tar bilen i beslag och genomför även en husrannsakan i bilen. Då anträffas en misstänkt stulen domkraft, misstänkt narkotika samt misstänkt stulna bildelar. Dessa föremål tas i beslag. Mannen grips för häleri men är även misstänkt för brotten ovan samt ringa narkotikabrott genom innehav och stöld i butik. Han förs till sjukhus för blodprovstagning och senare till polisstationen för förhör varefter åklagare kommer att kontaktas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland