Hoppa till innehåll
Hem » 08 mars 06:51, Sammanfattning natt, Södermanlands län

08 mars 06:51, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats under natten.

01.52 polisen kallades till en skola på Mossvägen i Eskilstuna med anledning av inbrottslarm som utlöst strax innan. Framme på platsen upptäckte polisen att okända gärningspersoner har brutit upp ett fönster till skolan där de sedan gått in. Gärningspersonerna verkar ha sökt genm lokalerna och sedan har de gått ut genom ett annat fönster. Det är i skrivande stund oklart om något kan ha stulits. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning på platsen och en förundersökning om stöld genom inbrott har påbörjats. Det finns ingen misstänkt.

04.10 polisen fick samtal från en person som precis fått sin cykel stulen på Drottninggatan i Eskilstuna. Inringaren, som arbetar med att leverera tidningar och paket hade sin cykel på Drottninggatan i samband med arbete på platsen när någon plötsligt tog cykeln och åkte från platsen. Förrutom cykeln stals ett större antal tidningar och fyra paket. Polisen åkte till platsen och till området för att spana men någon cykel och misstänkt cykeltjuv har i skrivande stund inte anträffats. Den stulna cykeln är blå till färgen och har en märkning: ”057”.

Det finns inga andra brott eller andra allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland