Hoppa till innehåll
Hem » 09 februari 07:10, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

09 februari 07:10, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:05 Rattfylleri, Vårdslöshet i trafik mm. Riksväg 49, Våmb, Skövde.
Polis skulle stoppa ett fordon för kontroll då fordonet kör iväg från polisen. Ett förföljande inleddes och polisen hittade bilen dumpad utan förare. Ett eftersök inleddes från platsen och polisen kunde snabbt lokalisera misstänkt, en man i 25-årsålden springandes i Skulltorp. Mannen infångades och säkrades av polis. Anmälan upprättades om diverse brott.  

23:41 Brand, Järnsvägsgatan i Gullspång.
Polis fick larm via SOS Alarm om en brand som startat i en villa i Gullspång. Flera personer befann sig på adressen däribland barn. När räddningstjänst kom fram var huset övertänt. En flicka i 2-årsåldern kom aldrig med ut vid evakueringen och är dessvärre avliden.
Polis upprättade anmälan om grov allmänfarligvårdslöshet.

00:12 Väpnat rån, Trollhättan.
En man och en kvinna blev utsatta för ett rån i sin bostad. Flera män med vapen skall ha tagit sig in hos paret och misshandlat dem och rånat dem. Polis kom till platsen och kunde efter en liten stunds sökande gripa tre personer. De gripna kunde sannolikt kopplas till rånet på paret.
Anmälan om grovt rån upprättades.  

00:23 Grov misshandel, Sahlgrenska sjukhus, Göteborg.
En man inkom till Sahlgrenska sjukhus med skärskador från vad han uppgav var en kniv. Enligt mannen skall en man ha försökt hugga honom i magen med kniv men missat och träffat benet.
Polis upprättade en anmälan om grov misshandel. 

03:00 Rattfylleri, Lidköping.
En polispatrull skulle stoppa ett fordon för kontroll då föraren försökte undkomma. Ett kortare efterföljande inleddes. fordonet stoppades och flera personer sprang från platsen, polis kunde efter en kortare jakt till fots säkra föraren som kunde misstänkas för drograttfylleri samt grov olovlig körning. Anmälan upprättades av partullen. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.