Hoppa till innehåll
Hem » 02 mars 06:36, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

02 mars 06:36, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:29, rån, Göteborg
Två gärningspersoner rånar en man i dryga 30-årsåldern på en halskedja på Norumshöjd. En av gärningspersonerna ska hotat mannen med kniv. Inga uppgifter om fysiska skador. Polis larmas till platsen. Gärningspersonerna har lämnat. Polis söker i området med bland annat hund, men utan att hitta någon. En patrull skriver en anmälan om rån.

00:57, rattfylleri, Bollebygd
En patrull stoppar en bil på Rävlandavägen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri samt olovlig körning.

01:28, skadegörelse, Lilla Edet
Två bilar brinner i Lödöse. Polis och räddningstjänst larmas till platsen. Inga uppgifter om personskador. Patrullen skriver en anmälan om grov skadegörelse genom brand.

02:53, misshandel, Göteborg
Vi får in ett larm om att två personer slåss på en snabbmatskedja på Kungsportsavenyn. Polis åker till platsen. De två personerna omhändertas för berusning. En av personerna misstänks dessutom för misshandel, våld mot tjänsteman samt narkotikabrott innehav.

03:15, brand, Göteborg
Vi får in ett larm om att det brinner på en byggarbetsplats vid Marklandsgatan. Polis och räddningstjänst åker till platsen. Inga uppgifter om personskador. Patrullen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.