Hoppa till innehåll
Hem » 01 mars 07:33, Sammanfattning natt, Örebro län

01 mars 07:33, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro

01.42: En man i 20-årsåldern stoppas i Varberga av en patrull och blir misstänkt för drograttfylleri. Mannen får följa med för provtagning och resultatet på det får avgöra om mannen gjort sig skyldig till brott.

01.47: En anmälare ringer in med anledning av att denna sett hur några brutit sig in på ett hotell i centrala Örebro. En man i 30-årsåldern kunde gripas i anslutning till platsen och han är nu misstänkt för försök till stöld genom inbrott.

01.56: Patrull kallas till ett företag i Näsby med anledning av ett inbrott. Någon har krossat en ruta och därefter tagit en bilnyckel och kört iväg med en bil stående på parkeringen. Med hjälp av gps i bilen kunde fordonet spåras. Mannen som körde bilen vägrade stanna för polisen och ett förföljande inleddes. I Brickebacken körde mannen av vägen och patrull kunde få kontroll på föraren, en man i 40-årsåldern. Mannen är nu misstänkt för drograttfylleri, tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning samt för att inte ha stannat på polismans tecken. Mannen fick kontrolleras på sjukhus efter att ha fått splitter i ögat innan han fördes till stationen.

Lindesberg

00.03: En anmälan om olaga hot upprättas efter att en man i 60-årsåldern hotat flera personer han är bekant med i en bostad. Mannen ska ha haft ett tillhygge som han dock la ifrån sig. Det var lugnt på platsen när patrull anlände och de upprättade därefter en anmälan.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.