Hoppa till innehåll
Hem » 01 mars 06:54, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01 mars 06:54, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:52, stöld/inbrott, Göteborg
Vi får in ett samtal från en allmänhet som har hittat ett kassaskåp på Sofiagatan. Kassaskåpet är låst. En patrull åker till platsen och skriver en anmälan om stöld genom inbrott, med okänd målsägare och plats. En bärgare får hämta skåpet som är taget i beslag.

01:22, stöld, Lysekil
En väktare blir misstänksam med anledning av två fordon i hamnen och larmar polis. Fordonen lämnar i samma stund som väktaren anländer.  En av bilarna har ett släp. Bilen med släp anträffas senare på en parkering. Polis åker till platsen. På släpet finns flera dunkar fyllda med diesel. Fyra personer grips på plats misstänkta för stöld.

02:07, rattfylleri, Skara
En väktare larmar om en bil som åker runt i ett område. En patrull larmas till platsen för en kontroll. I samband med att de kommer fram bestämmer sig föraren av bilen att försöka köra ifrån polisen. Han kör på riksväg 47. Patrullen inleder ett förföljande. Det blir stopp på Ulricehamnsvägen i södra Falköping. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik, narkotikabrott eget bruk samt grov olovlig körning.

03:08, mord, Skövde
En väktare anträffar en död kvinna vid ett fundament till en viadukt längs riksväg 26. Omständigheterna gör att vi i nuläget inte kan utesluta brott och polisen har därför inlett en förundersökning gällande mord. En patrull har initialt genomfört en brottsplatsundersökning. Vidare teknisk undersökning kommer ske under dagen.

04:03, stöld/inbrott, Ale
Ett okänt antal gärningspersoner har gjort inbrott i en kyrka på Kvarnvägen. De har tagit sig in genom att bryta upp en dörr på baksidan. Polis och väktare blev larmade till platsen. Inga gärningspersoner kvar. Oklart vad som har blivit stulet. Patrullen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.