Hoppa till innehåll
Hem » 28 februari 14:32, Polisinsats/kommendering, Norrköping

28 februari 14:32, Polisinsats/kommendering, Norrköping

06:53 Polisen larmades till en bostad i Hageby, Norrköping, med anledning av ett bråk. En man, som är i 35-årsåldern, ska ha misshandlat en närstående kvinna. Mannen ska även ha hotat kvinnan. En förundersökning gällande misshandel och olaga hot inleddes. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande kvinnans eventuella fysiska skador.

Beslut togs att mannen skulle hämtas in till förhör av polis. När polis kom till adressen ville mannen inte öppna bostadsdörren. Poliserna pratade med mannen, som var ensam i bostaden, via entrédörren men mannen vägrade att öppna för poliserna. 

I samband med detta ska mannen ha uttryckt verbala hot mot poliserna och en förundersökning gällande hot mot tjänsteman inleddes. Flera polispatruller, med olika specialkompetenser, beordrades till platsen för att arbeta med ärendet. 

14:05 Polisen har fått kontroll på den misstänkta mannen och han har gripits och förts till polisstationen. Gripandet gick lugnt tillväga. Brottsrubriceringarna är i nuläget misshandel, olaga hot samt hot mot tjänsteman. Efter förhör kommer en åklagare fatta beslut om den fortsatta utredningen. Ingen person ska ha skadats i samband med polisinsatsen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.