Hoppa till innehåll
Hem » 22 februari 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

22 februari 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:34 Polisen larmades till en restaurang i centrala Katrineholm med anledning av ett bråk inne i lokalen. Flera polispatruller åkte till platsen. Flertalet individer ska ha varit inblandade i bråket, exakt hur många är inte preciserat för polisens presstjänst i nuläget. I samband med bråket ska en kvinna som är i övre tonårsåldern ha blivit misshandlad. Hon ska inte ha fått allvarliga fysiska skador. En anmälan om misshandel har upprättats, det finns ingen misstänkt för brottet. Utredningen pågår för att få mer klarhet i vad som har inträffat.

Under natten till tisdagen har polisen hanterat flera ärenden som är trafikrelaterade. Flera SOS-larm har inkommit gällande trafikolyckor men det finns inga misstankar om brott i samband med dessa.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland