Hoppa till innehåll
Hem » 22 februari 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

22 februari 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:04 Polisen larmades till en förskola på Timmermansgatan i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott. Den som kontaktar polisen ser två personer som ser ut att försöka ta sig in i lokalen. Polis åkte till platsen och när polispatrullen anlände påträffades två personer. En av personerna fångades in av polis, den andra personen sprang från platsen och har inte påträffats. Den personen som fångades in av polis är en man i övre tonårsåldern. Mannen greps misstänkt för försök till stöld. Inget ska ha stulits från förskolan. Senare under natten anhölls mannen efter beslut av åklagare.

Under natten till tisdag har polisen hanterat flertalet trafikrelaterade ärenden exempelvis trafikhinder och mindre dramatiska trafikolyckor.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.