Hoppa till innehåll
Hem » 11 februari 06:38, Sammanfattning natt, Värmlands län

11 februari 06:38, Sammanfattning natt, Värmlands län

22.42 Karlstad, Färjestad.

Brand i bostad

Det har brunnit i en ugn i en bostad. Boende har själva släckt med brandsläckare.  Polisen har varit på plats och man misstänker inget brott. Det finns ingen information om att någon person ska ha blivit skadad.

23.00 Hammarö, Mörmon

Misshandel i bostad

En man är misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i hennes bostad. De båda är i 50-årsåldern och de känner varandra men det är oklart vilken relation de har till varandra. Mannen blev hemkörd till sin bostad och blev alltså inte gripen. Det finns ingen information om att kvinnan ska ha behövt uppsöka akutsjukvård.

23.49 Säffle, Ny-Huggenäs

Stöld genom inbrott

Det har varit inbrott i uthus. En eller flera okända personer har brutit sig in i ett par uthus och stulit saker. I nuläget är det oklart vad som har blivit stulet. Polisen har varit på plats och sökt efter spår efter den eller de som har gjort brottet. Det finns ingen misstänkt.

23. 48 Säffle, Svanskog

Misshandel i bostad

En man är misstänkt för misshandel mot sin hyresvärd, en kvinna i 65-årsåldern. Polisen har varit på plats och man har hållit förhör med de båda personerna och mannen, som är i 55-årsåldern, är misstänkt för misshandel. Han är inte gripen. Det finns ingen information om att den utsatta kvinnan ska ha behövt uppsöka akutsjukvård.

00.18 Eda

Misshandel i nära relation

En man är misstänkt för att ha misshandlat sin sambo. Polisen har varit på plats och man har gripit mannen som är i 30-årsåldern. Efter förhör beslutade en åklagare att mannen skulle vara fortsatt frihetsberövad så han är numera anhållen. Det finns ingen information om att kvinnan, även hon i 30-årsåldern, ska ha behövt uppsöka akutsjukvård.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.