Hoppa till innehåll
Hem » 10 februari 07:19, Olaga hot, Eskilstuna

10 februari 07:19, Olaga hot, Eskilstuna

Under gårdagkvällen den 9 februari 2022, klockan 23.16 fick polisen samtal via SOS om att någon skulle ha hotat en person med pistol på Årbygatan i Eskilstuna. Flera polispatruller åkte mot området för att utreda vad som hänt och att spana efter misstänkta personer. 

Efter att polisen hade varit på platsen en tid uppstod misstankar om grovt olaga hot och grovt vapenbrott och polisen inledde en förundersökning om dessa brott. Det som misstänks ha hänt är att en en pistolbeväpnad person ska ha riktat något som såg ut som en pistol mot en annan person. Inga skott ska ha avlossats och ingen person har anträffats skadad. Den misstänkte personen försvann springande från brottsplatsen och har inte anträffats av polisen trots intensivt spaningsarbete med ett flertal polispatrull och polisflyget, som biträdde med en helikopter.

Polisen är angelägen om att få hjälp med utredningen av allmänheten och personer som har rört sig på Årbygatan i området omkring Årbygatan 21 vid 23-tiden uppmanas att ta kontakt med polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida. Alla iakttagelser och/eller tips kan vara av stort värde.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland