Hoppa till innehåll
Hem » 26 januari 05:36, Olaga intrång, Staffanstorp

26 januari 05:36, Olaga intrång, Staffanstorp

Uppringare larmar polis om att hon har hittat en främmande man på sin toalett i sin bostad på Nevisborg. Mannen ska ha lämnat bostaden när han upptäcktes. Polis skickas till adressen.

Det framkommer att mannen tros ha tagit sig in via kvinnans ytterdörr. Han ska ätit av hennes mat och rökt hennes cigaretter. Det finns inga uppgifter om att han ska ha tillgripit något. Enligt uppringaren var han varken hotfull eller aggressiv mot henne. 

Polis har sökt efter mannen med både vanliga patruller samt hund. Förhör har genomförts med målsägande och en anmälan kommer att upprättas. 

Polisen tror att det kan finnas ett samband mellan denna händelse och andra ärenden i Staffanstorp tidigare under kvällen.

Vid klockan 21.19 anmäler en kvinna att hennes son blivit förföljd av en okänd man på Kvärlövsvägen i Kyrkheddinge. Mannen följde efter pojken in på tomten och tog sig sedan in i familjens garage, som han låste. Han lämnade platsen kort därpå. Det finns inga uppgifter om att något har tillgripits. 

Vid klockan 22.31 anmälde en boende på Nevisborg att en okänd man kommit in i hans bostad. Mannen sa inget, utan lämnade bostaden kort därpå. Uppringaren upptäcker senare att ett par skor tillgripits. En anmälan om stöld upprättas. 

En stund senare larmar en annan uppringare om att en man dragit i hans ytterdörr, även detta på Nevisborg. 

Polisen uppmanar att personer som drabbats av händelser som kan sättas i samband med ovanstående att anmäla detta till polisen.

I nuläget finns ingen frihetsberövad i ärendet.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus skåne