Hem » 13 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

13 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

23.30 Varberg, inbrottsstöld.
Larmet går till en byggnad på Härdgatan och en väktare ser hur ljuset går av och på när denne kommer fram till objektet. Polis larmas till platsen och man inväntar ytterligare en patrull för att söka igenom fastigheten. Flera dörrar är uppbrutna och ett större hål i staketet är uppklippt. Man söker igenom lokalerna och lagret men ingen hittas på som kan sättas i samband med inbrottet. En anmälan skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *