Hem » 04 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

04 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson.

00.51 Halmstad, inbrottsstöld.
Larmet går till en Coop butik på Snöstorpvägen varför väktare samt polis beger sig till platsen. Man söker igenom butiken men ingen person påträffas utan har lyckas försvinna från platsen. Oklart vad som saknas i skrivande stund, en anmälan är upptagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.