Hem » 10 januari 07:35, Sammanfattning natt, Norrbottens län

10 januari 07:35, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

22:07 Olovlig körning, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Gällivare. Föraren, en man i 45-årsåldern, saknar behörighet att köra. Anmälan upprättas gällande grov olovlig körning. Bilen tas i beslag enligt TBL7§ (trafikbrottslagen) för att förhindra fortsatt brottslighet. 

00:44 Brand, Gällivare
Larm inkommer om en brand i en bostad i Gällivare kommun. En person förs till sjukvård med ambulans, skadeläget är oklart. Polisen griper en man som efter förhör har anhållits av åklagare. En förundersökning gällande mordbrand har inletts. Ärendet leds av åklagare. 

Övrigt: Tre viltolyckor har inrapporterats till polisens ledningscentral. En skedde på riksväg 97 Jokkmokks centrum, en på E10 Alttajärvi, Kiruna kommun samt en på länsväg 398 Hällfors, Kalix kommun. Inga personskador har rapporterats. 

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.