Hoppa till innehåll
Hem » 24 september 07:23, Sammanfattning natt, Norrbottens län

24 september 07:23, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har sju personer i länet omhändertagits för fylleri, tre av dem har överlämnats till sjukvård. Polisen har under natten tagit upp en anmälan gällande sexuellt ofredande i krogmiljö.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:58 Trafikkontroll, Älvsbyn
Polisen upprättade under natten en trafikkontroll på riksväg 94/länsväg 664 i Älvsbyn. Samtliga fordon som kontrollerades var utan anmärkning.

01:11 Misshandel, Gällivare
Polisen kontaktas gällande en misshandel som ska ha skett i Gällivare under sen kväll/natt. En man ska ha blivit misshandlad av en för honom okänd gärningsperson. Målsäganden uppsöker sjukvård. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om misshandel.

01:51 Olovlig körning, Arvidsjaur
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor som misstänks gå fortare än tillåtet. Fordonet tas i beslag för teknisk undersökning. Anmälan upprättas gällande olovlig körning, vårdnadshavare kontaktas.

03:33 Trafikbrott, Kiruna
Polisen stoppar och kontrollerar ett fordon på Gruvvägen i Kiruna. Föraren får en ordningsbot för att ha kört mot rött trafikljus.

Övrigt: Under tidig lördagsmorgon har två viltolyckor inrapporterats till polisens ledningscentral. En skedde på E10 Hakkas, Gällivare kommun och en på riksväg 97 Sävastnäs, Bodens kommun. Inga personskador har uppstått. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.